Ingredience
- 2 lžíce Ghítely
- 150ml mandlového mléka
- 100g pohankové mouky Adveni
- 2 banány
- 2 vejce
Příprava
Znáte Ghítelu? Ne? Tak určitě vyzkoušejte. My ji testovali dnes ve vafličkách a je boží. A navíc se mi hodila, posílají k nim valentýnku, kterou jsem hned potěšila svého manžela a navíc upekla vaflličky, které nám moc chutnaly. Náš malý strávníček snědl 3, tatínek byl jak kobylka. Jestli ještě nemáte vybraný vhodný dáreček k Valentýnu, určitě ji objednejte, doba dodání je blesková. Luxusní alternativa oblíbené pomazánky. Složení: arašídové máslo, ghí, kakao, med, vanilka vše v BIO kvalitě.
Vejce vyšleháme s Ghítelou a banány, přidáme prosetou mouku a postupně přiléváme mandlové mléko, pořádně vyšleháme.
Do rozehřátého vaflovače nalijeme těsto a pečeme 3 minuty, záleží, jak chceme tmavé a propečení.
Poznámka
Počet porcí: 15 vafliček
Čas přípravy: 20 minut
Ghítela je luxusní alternativa oblíbené pomazánky. Složení: arašídové máslo, ghí, kakao, med, vanilka vše v BIO kvalitě.
Rostlinné mléko si můžete připravit i doma více zde: rostlinná mléka