Vafličky s Ghítelou a banánem

 

 Ingredience

  • 2 lžíce Ghítely
  • 150ml mandlového mléka
  • 100g pohankové mouky Adveni
  • 2 banány
  • 2 vejce

Příprava

Znáte Ghítelu? Ne? Tak určitě vyzkoušejte. My ji testovali dnes ve vafličkách a je boží. A navíc se mi hodila, posílají k nim valentýnku, kterou jsem hned potěšila svého manžela a navíc upekla vaflličky, které nám moc chutnaly. Náš malý strávníček snědl 3, tatínek byl jak kobylka. Jestli ještě nemáte vybraný vhodný dáreček k Valentýnu, určitě ji objednejte, doba dodání je blesková. Luxusní alternativa oblíbené pomazánky. Složení: arašídové máslo, ghí, kakao, med, vanilka vše v BIO kvalitě.

Vejce vyšleháme s Ghítelou a banány, přidáme prosetou mouku a postupně přiléváme mandlové mléko, pořádně vyšleháme.
Do rozehřátého vaflovače nalijeme těsto a pečeme 3 minuty, záleží, jak chceme tmavé a propečení.

Poznámka

Počet porcí: 15 vafliček

Čas přípravy: 20 minut

Ghítela je luxusní alternativa oblíbené pomazánky. Složení: arašídové máslo, ghí, kakao, med, vanilka vše v BIO kvalitě.

Rostlinné mléko si můžete připravit i doma více zde: rostlinná mléka

P1110140